Thursday, April 16, 2009

the latest update


wahhh lama gak tak update.. busy sikit lately siapkan handover notes + meeting kat tempat baru.. hr nie last day kat opis.. oppps bukan sbb aku dah nak pindah opis.. last day sbb esok amik cuti.. nak ke Pesta Buku.. tak sabarnye.. pastu Isnin nie dah start mc utk week 36.. Dr dah janji nak bg mc start drp week 36.. kire nye dia target 2 minggu awal utk berehat.. lepas blk maternity leave nnt baru la nak packing2 barang n pindah ke opis baru..itupun kalau renovation dah siap.. kalau belum siap aku dok sini dulu.. sayang ooo nak tinggal kan opis nie.. semuanya best.. cubic luas siap boleh letak sofa..dkt ngan SOGO..Jln Masjid India.. huhuhu... demi tugas ku korbankan..

tanak pikir yang negative sangat... skrg nak pk yg positive2 saja.. bila dah buat keputusan takkan la nak berpatah balik kan.. chaiyo chaiyoo!!

apa2 pun nak hilangkan rasa risau psl keje baru nie dengan shopping kat KLIBF esok..

4 comments on "the latest update"

Farra on 2:29 PM said...

wah awalnyer mc..nanti pindah menara tkt bapa?

puterikiut on 2:45 PM said...

sbb dah dua2 history bersalin awal.. sbb tu mc pun advance..hehe

menara tkt 17 insyaAllah..

Farra on 8:56 AM said...

saya dedua pon bersalin awal..tp tak penah plak minta mc awai2

tgk la kali ni cemane hehe

dah beli buku apa??

puterikiut on 11:04 AM said...

farra : kak nieta mmg dr dulu nak mc awal saje je leh rehat2 kat umah.. hopefully kali nie sempat la rehat2 sambil baca novel hehehe..psl buku tgk kat entry atas tu..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez