Monday, April 27, 2009

update dari rumah laagi...


Hari nie aku ditemani Alesya di rumah.. tak hantar ke umah baby sitter sbb baby sitter dia pun menunggu hari nak bersalin.. cuma kakak je ke sekolah...si adik bukak2 mata je tanya mana kakak..sian tul.. tapi bile ckp kakak pegi sekolah, ok la dia.. dah biasa hari2 mcm tu..
hari nie dia kena demam panas la pulak.. patut la dia bangun lambat hr nie.. bila dirasa demam rupanya.. tapi budak2 biasa la..dah makan ubat dah berpeluh mana la mau nak baring2 je..

ok la ada dia hari nie teman si mamanya yang bosan kat umah.. nak update blog pun dah takde idea dah..

nie gambar first yang disnap..tapi dia tak puas hati sbb nampak susu..

demam2 pun sempat posing lagi anakku..sporting tul..hehe

6 comments on "update dari rumah laagi..."

CT on 4:37 PM said...

waaaaa syoknya tido kene kepit ngn doll tu...:)

nieta...ada homework tuk nieta..sila ambil ye..:)

puterikiut on 7:17 PM said...

ct: yang kuning tu dia punye..yang pink tu kakak punye.. dia panggil yang kuning tu mama.. yg pink tu papa..sbb ada 1 lg yang kecik dia dah panggil baby..

ima said...

nieta...bila mau bersalin nih? lambat plak kali nih...hehe...

puterikiut on 11:46 AM said...

ala lek la nie baru minggu 37.. minggu dpn kot..

y@tipruzz on 1:50 PM said...

syioknyer bercuti-cutian eh!

muka anak2 akak sume nampak matured kan...besar esok sure rajin tolong mama dia :)

puterikiut on 2:58 PM said...

yati: harap2 nya mcm tu la..hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez