Tuesday, April 28, 2009

NENO'S AWARDS



terima kasih banyak2 kat CT sbb bg award nie.. tq tq tq tq.. :)


And here go the rules:
1. Letakkan logo award ini di blog anda.
dah..
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

-rasanya mcm majority kwn2 blogger dah dpt.. tapi tak kisah la kan kalau daku nak ulang sekali lagi..

1. Semah - juniorku yang sangat creative dan tak kedekut ilmu.. especially
kalau bab2 IT & gadget2 nie..

2. Yati- suka baca blog yati especially tentang breastfeeding, home sweet home.. cooking & baking..

3. Che zura - kawan sejak tadika, jumpa balik di sekolah menengah &
seterusnya di alam cyber.. antara blogger yg active dlm top 5 bloglist
ku..


4. kak shaf - nie pun antara top 5 active blogger dlm bloglist ku.. my
housemate merangkap senior masa di Melaka


5. Ima - best friend since uni.. sampai la masuk keje 1 company.. walaupun dah tak berapa active menghupdate blog sekarang..aku bagi jugak kat ko utk homework..hehe

6. ummimon - suka baca blog kak tie yang sungguh byk pengalaman tentang mendidik anak2..

7. ct- nak bagi balik kat ct sbb ct antara blogger yang active dan byk memberi inspirasi + info2 berguna..

8. farra - farra pun top 5 active blogger.. byk info berguna especially
dr segi financial & breastfeeding.. sonok dpt tukar2 citer & idea


9. semua yang follow blog ku atau yang add blog ku dlm bloglist.. terima kasih...


3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda
Done

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
Done

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
dah bagi balik award nie kat ct..hehe

4 comments on "NENO'S AWARDS"

Baby Lyana on 4:34 PM said...

nanti akak buat ya! thankss..

Farra on 9:42 PM said...

kakak..jawab tg dulu before bersalin hehe

Sayang.Ibu on 10:34 AM said...

alamak nieta..cemana nak buat printscreen tu? mak x gheti nyahhhh...

puterikiut on 11:55 AM said...

Sayang.Ibu: dah pandai kan..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez