Thursday, February 23, 2006

Expo Industri Asas Tani - PWTC


Sabtu 18 Feb 2006
Plan kami minggu nie ke PWTC saja nak tinjau2 apa yang ada di expo IAT nie.. lagipun semalam hubby dah ke sini sbb tempat keje die mmg opposite PWTC nie... so kalau ape2 hal die mmg akan gi dulu survey.. then akan bawak kami plak esok tu...

Not bad gak barang2 kat situ... banyak gak makanan2 yang dah mmg lama aku tingin nak makan.. contohnye ader mee udang sungai dua.. ada mee bandung muar.. ade sata terengganu.. pelbagai jenis kopok leko... ader pelbagai juice..mcm2 lagi la.. yang bestnye boleh rase mcm2 jenis makanan kat setiap booth... free gift pun banyak..

lepas ni nak gi Pesta Buku Antarabangsa lak bulan depan.. ish tak sabarnye..nak borong mcm2 buku... jumpa di sana !!!

10 comments on "Expo Industri Asas Tani - PWTC"

yatipruzz on 11:53 AM said...

expo tu sampai bila kak?

larat eh husband akak kendong dini ngan benda tu hehe..kami dah lama x guna utk idlan...sakit bahu

puterikiut on 12:11 PM said...

hehehi dah habis la yati.. 3 hari je minggu lepas.. ermm kalau tak pakai benda tu takkan nak biar dini jalan kaki nanti kena penyek sbb dia tu kemetot skit.. hehe.. agaknye sbb dini still ringan..idlan dan brape berat dier?

p/s : mmg sakit bahu gak tp tahannn

yatipruzz on 2:11 PM said...

idlan tak tembam tp saye rasa berat je time dukung, tulang berat kot hehe..berat dia dlm 9.7kg kot..last timbang la tuh...dini bape?

puterikiut on 2:24 PM said...

dini 9 kg..nie tak tau la brape asyik tanak makan je..

farradasmiley on 2:41 PM said...

kami pon guna baby carrier kejap jek & boleh kira guna jari bape kali je guna..sakit bahu beb

mmg tak gune sgt aa benda tu..aku terasa rugi je beli

puterikiut on 2:46 PM said...

sbb dini nie jenis yg tak mau dok dlm stroller.. sekarang nie dah pandai jln ok la bleh jln sendiri (berlari selalunye)... tapi bile dah tempat sesak mcm tu mmg takleh bagi die jln sendiri..kang tak jadi kejer.. asyik kejar dier je..

adiksu on 5:22 PM said...

fuyooooo new look....menarik jugak ek...:) dah lama dah mengedit2 wajah blog ni...rajinnnye mama dini ni

puterikiut on 7:55 AM said...

takde la.... kiter mintak tlg limaunipis... :)

yatipruzz on 11:06 AM said...

dini 9kg tapi nampak tembam eh hehe...

idlan guna stroller, wajib tu, kalo dia bosan kami dukung sat, carrier tu ade la guna 2-3 kali je kots huhu

farra- kami beli yg murah je...sama cam dini nyer tuh tp idlan kaler merah...dlm rm30 rasanye kan kak nita?

puterikiut on 1:27 PM said...

a'ah beli yang murah jer.. tapi Alhamdulillah cukup berjasa.. merata dah bawak tu...hehehe..

dini memang nampak tembam kat pipi tapi badan die kurus je sebenarnye

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez