Thursday, January 3, 2008

sekolah..



esok dini dah start ke PASTI.. walaupun umur dia baru 3 tahun 3 bulan.. tapi kalau dikirakan thn tetap 4 tahun dah.. Alhamdulillah PASTI nak terima budak yg muda mcm dini pun.. sbb nya dini ni walaupun dah pandai ckp nak ke toilet tapi dia tak confident lagi utk tak pakai diapers.. susu pun stil minum dlm botol w/pun kitorang dah selang seli dgn minum dlm cawan.. kalau time na tido tu.. susah jugak la dia nak biase kan baring without botol..

esok mama cuti utk hantar dini ke sekolah k.. walaupun dia nak papa kesayangan dia yang hantar... nak buat mcm mana kan.. papa pun pegi sekolah..hehe

3 comments on "sekolah.."

yatipruzz on 5:25 PM said...

hehe baby2 SJMC :p

gud laks dini..idlan pon still 100%on diapers...we try our best ok!

idlan paling muda gak kat taska dia..december baby..tapi still 4 y-o jugak kan :)

puterikiut on 8:25 AM said...

yati : Kalau kat umah tu ok dah tak pakai diapers.. agaknya kat school dia segan lg kot nak cakap kat cikgu.. takpe chaiyoo chaiyoo... :P

::zuraimah:: on 1:47 PM said...

waaaa dini nak skolah dah ek. cepatnye masa berlalu... hehe same goes with anisah, still on diapers. x berjaya lagi toilet training kitorang ni...;)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez