Tuesday, February 28, 2006

jom nonton..


Baru-baru nie on the way balik ke rumah dari ofis aku nampak 1 poster filem Final Destination 3.. tingat pulak zaman dulu2 masa study kat mmu..tgk cd ngan kawan2... Final Destination 1 lagi horror rasanya dari second... time tu even tgk ramai2.. tapi stil sediakan bantal nak tutup mata kalau ade benda2 yang menakutkan... best sangat kan dapat tgk movie ramai2..especially kalau lepas habis Final exam or mid term.. mmg release tension habis.. itu belum part tgk hindustan lagi..sbb tu kalau tgk malam2 tutup lampu..so kalau nangis pun org tak nampak..hehe

terase teringin nak tgk FD 3 nie.. tapi takut.. macam mana ek..

4 comments on "jom nonton.."

farradasmiley on 11:07 AM said...

ee..citer tu horror aa..series sy tak bleh tgk...ngeriii & menakutkan!

puterikiut on 11:11 AM said...

alamak nie yang kena piki 10 kali nak tgk ke tak

siku|at said...

mdh saya pun ajak pi tgk wayang ; gara-gara ngk iklan FD3 nih.. hehehe

puterikiut on 2:25 PM said...

hehehe tgk jgn tak tgk..pastu komen takut ke tak ek..

p/s : kak nieta nak tgk siang2.. hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez