Monday, October 4, 2010

Happy Birthday Anakku Ardini Farhana yang ke-6


Buat kakak, mama ucapkan Selamat Ulang Tahun yang ke-6..dah besar anak mama nie ye.. mama doakan kakak menjadi anak yang Solehah, berjaya dunia dan akhirat, dijauhkan dari bahaya, dilindungi Allah sentiasa...
cup cakes nie mama sediakan khas untuk kakak.. mama tau kakak suka upin dan ipin.. jenuh mama sorok kan waktu nak decor cuppies tu sbb nak buat surprise untuk kakak (dan adik sekali).. cup cakes nie kakak makan di sekolah dengan kawan2 ye.. We love you kakak.. muahhhhh

8 comments on "Happy Birthday Anakku Ardini Farhana yang ke-6"

Farra on 8:57 AM said...

happy birthday dini!

oo..ni la edible yg akak beli tu ek? harganya bape yer kak? ada bape picture?

then kotak ni pon mmg ada jual di BWY ek?

akak buat kek apa ni?

puterikiut on 9:08 AM said...

thanks farra... :)

a'ah time call farra tu akak dah nak bayar..budak BWY tu kata kena letak jelly..jelly tu mahal lak tu.. tu yg akak tanya farra dulu..sib baik tak beli jelly tu..edible image tu RM8.80..ada 24 keping..

kotak tu pun akak beli kat BWY..ada byk size..

akak buat blue berry n chocolate..

comot skit la..akak buat kelam kabut..time nak deco tu Sara dah ngamuk sbb lama sgt tunggu.. hehe

Manggapintu on 9:41 AM said...

happy birthday dini!
hebat mama dini sempat buat cupcakes lagi tu :)

puterikiut on 9:51 AM said...

thanks Liza.. ala belemoih2 ja.. almaklumla tak pro..hehe

y@tipruzz on 10:37 AM said...

hepi besday Dini!! moga menjadi anak solehah dan pelindung buat adik2 mu :)

best & puas hati kan buat kek sendiri utk anak2...takpe kalo tak secantik kedai punyer, yg penting air tgn si ibu..anak pasti terharu :)))

puterikiut on 11:05 AM said...

thanks yati..

mmg puas hati sangat walaupun penat gile..renyah nye nak buat color2 tu.. dah la nak deco tak menjadi..camne ye yati resepi cream yg betul utk deco2 n tulis2 cantik..akak punya mcm suke putus2 la..

Farra on 1:24 PM said...

ooo..murah la edible image tu..best ni..

aik pelik aa die soh beli jelly...die soh lakukan kots

puterikiut on 2:04 PM said...

farra.. maybe la kot dia nak suh kita beli jelly tu.. atau pun nak mencantikkan lagi cuppies tu

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez