Monday, October 11, 2010

cupcakes lagi..


nie kali ke-3 aku buat cupcakes.. baru ke-3..jd harap dimaafkan la kalau stilo comot2 ye.. sbnrnya sangat teringin nak pegi kelas deco cupcakes..tapi nanti2 la kot sbb skrg mcm mana nak ke kelas.. Qaisara asyik nak melekat je kan...


















dan ini first time pakai buttercream guna creamwell.. sebelum ni pakai icing sugar.. kalau nak banding dua2 ni rasanya lagi suka pakai icing sugar..wpun susah dibentuk..tapi lg sedap.. ini pendapat je la kan...

4 comments on "cupcakes lagi.."

aida on 11:29 PM said...

ape lagi kak, pos la ke sini.. hehehe

puterikiut on 10:42 AM said...

aida: jauh bebeno..sempat la cair cream2 tu..hee

y@tipruzz on 1:11 PM said...

bukan saje cair..tapi lenyek terus :p

Baby Lyana on 1:39 PM said...

dah x yah gi kelas..cun dah tu..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez