Monday, October 25, 2010

ini dia... yang ditunggu-tunggu...


hehehhehehehehehehehehehehehe...

akhirnya yang ditunggu-tunggu dah tiba masanya.. apa lagikan baking class buat julung-julung kalinya.. kalau diikutkan dua tiga kali gak pk nak pegi ke taknak.. sbb cost pun boleh tahan kan..pastu memikirkan nak tinggal sara padahal hari Ahad..

tapi sbb bukan selalu kan.. dah anggapla ianya ilmu.. selama nie buat cupcakes cuma berpandukan internet/youtube/tanya kawan-kawan yang lagi terer.. tak pernah tgk org demo kan.. so kali nie teringin jugak nak berguru.. dan kebetulan sorg rakan fwdkan iklan class cupcakes nie.. kelas nie di rumah cikgu sendiri....







tengah menimbang berat cupcakes pakai digital scale..















nie antara deco yang diajar.. comot n herot petot.. almaklumla beginner kan.. hehehe..










kakak-kakak yang join class nie jugak.. 4 org saja mmg best belajar sbb tak ramai...












tq to inche hubby yang memahami n menjaga anak-anak.. :)

5 comments on "ini dia... yang ditunggu-tunggu..."

Farra on 8:48 AM said...

kan betul tekaan saya! kak sori la tak cek lak nozzle no bape for corak anyaman tu..esok ek

CT on 9:09 AM said...

wahhhhh pasni leh tempah cake ngn nieta aaa

puterikiut on 9:11 AM said...

farra..ya betul.. nnt farra ckp ek no. brapa..

ct.. boleh..insyaAllah.. tapi tgh blajar lg.. yg simple2 je..hehe

puterikiut on 9:18 AM said...

kalau cupcake biase2 tu bleh la ct.. kalau hias2 ala2 professional tu x pandai lg. hehehe...tgh buat eksperimen lg.. family n opismet jd mangsa tolong rasa.. hahaha

Manggapintu on 12:11 PM said...

nita,bestnya!bagus2... tunggu arr, habis study ni baking balik lah... *er,ada ke mood nak baking lg nih?mcm malas je,hehe*

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez