Monday, March 6, 2006

Dini mintak maaf...


haa ingat lagi tak post tajuk 'anakku menggigit'... so nie kire susulan dari post tu la nie...hehe.. (post gambar je hari nie)



nie la irfan yang dini gigit tangan tu..


rindu sbb 2 hari tak jumpe..



dini mintak maaf yer...

5 comments on "Dini mintak maaf..."

Fazliatul Ima on 1:46 PM said...

amboi dini..angkat skit baju tuh.. londeh skit tuh...mcm pakwe makwe plaks..Eh..abg irfan, Natasha tak marah ke?heheh

ummi on 2:44 PM said...

kakak pernah gigit cousin dia kat belakang sampai meraung kawan tu. mana taknya, sampai meleleh darah. ada bekas gigi dia 4 ketul kat situ.

puterikiut on 2:51 PM said...

fazliatul ima :
hehhehe..style tu.. :P .. natasha dah tukar ke ardini farhana la.. derang nie mmg kamceng habis.. almaklumla dari dini 2 bulan lagi.. tu gambar peluk tu dini sendiri gi peluk irfan bila nampak die dtg.. rindu sangat la tu...

ummi :
Agaknye derang nie mmg jenis menggigit kot kan.. mmg sakit kalau kena gigit ngan die.. especially kalau time tak dpt barang yg dier nak..

yatipruzz on 4:43 PM said...

kiutnyer...leh wat short story hehe

puterikiut on 4:49 PM said...

hehe kadang2 tersenyum sendiri bila ingatkan kelakuan si Dini nie..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez