Friday, March 10, 2006

cuti sekolah datang lagi..


Assalamualaikum sumer...

dah 3 hari tak sempat nak update blog..cuma sempat baca blog kawan2... hari nie pun tak sempat nak mengarang sbb aku ada meeting kat Pantai Bharu kol 9...

minggu depan cuti sekolah dah start.. aku pun seperti biasa nak jugak tumpang bercuti macam cikgu2 sumer.. almaklum la hubby cuti so nak jugak berehat2 kat umah spend time dgn hubby dan dini tersayang.. wahh banyak aktiviti nie... yang pastinya nak berehat2 daripada kesesakan kl.. rehat di rumah kami yang cukup aman damai tu.. hehe..

buat sesiapa yang akan pulang ke kampung.. selamat bercuti.. drive carefully.. semoga selamat sampai dan selamat pulang..

p/s : spm & stpm dah nak keluar.. terase debarannya macam 10 tahun yang lalu.. eh ke 11 tahun yang lalu? alamak aku dah 27 tahun ke? uwaaaaa dah tua... (tekeluar topik lak)

see ya... :)

3 comments on "cuti sekolah datang lagi.."

ummi on 8:53 AM said...

kalau seme2 para guru cuti dan suami isteri masing2 pun cuti dan duduk di rumah saja, kuranglah jam bagi kami2 yang tak bercuti nih. selamat bercuti to nieta sekeluarga..

puterikiut on 12:38 PM said...

ummi :
thanks.. :) selamat bekerja..

your on 3:04 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez