Tuesday, August 29, 2006

KPI 2006 tercapai..


Hehehe sonoknye... dah berjaya kosongkan outstanding credit card.. yahoooo!!!! sekang nie aku dah potong sume credit card kecuali H & M in case kalau ade urgent.. dan sekarang nie jugak aku mmg dah tak shopping pakai credit card.. sume pakai cash sbb takmo nnt lupe bayar pastu asyik kena bayar extra charges je kat bank.. so kalau takde duit tayah shopping duit umah diam2.. hehehhe

*********

cuti balik kampung berjalan lancar.. seminggu balik kg.. sonoknye dpt berehat-rehat di umah.. pastu dapat makan mcm2 yang aku teringin.. tiap2 hari mesti mak masak sedap2 sampai takde peluang nak rasa lapar.. hai kalau la aku keje kat perlis agaknye gemuk mcm nie..

*********

pergi shopping kat padang besar.. bukan jauh pun around 20km dari umah.. alah org dari kedah pun sanggup gi padang besar takkan aku yang dah dkt tu tak gi.. so mmg aktiviti wajib kalau balik kg.. beli toto..beli kelambu pasang siap.. (persiapan kalau tak larat nak naik tido atas.. kat bwh byk nyamuk kena ade kelambu..

*********

Dini pulak bukan main happy main dengan sepupu2 perlis.. almaklumla sepupu2 kat perlis kecik2 lagi..boleh la geng.. tapi bila 3 hari kat kg dia start demam.. lps minum susu je muntah dan cirit birit.. nasik langsung tak makan.. mak cakap dia kena cacing.. sian anakku...

2 comments on "KPI 2006 tercapai.."

aida on 9:35 AM said...

akak ada berapa cc actually? mcm banyak je?

puterikiut on 9:44 AM said...

dulu ader banyak..register sbb nak hadiah.. bayangkan la kalau 1 bank dah bagi 2 jenis card..penuh wallet la..tapi nie dah tutup habis.. tinggal 2 je tu pun sbb takleh tutup lagi tak cukup tempoh..hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez