Monday, December 10, 2012

big bad wolf 2012 7-23 Disember 2012


tak tahan betul tgk status2 kat fb tentang BBW ni..pastu tgk kawan2 letak gambar kat instagram..aduh mmg menggugat jiwa.. terus mama gugel image tentang BBW ni .. apa lagikan mmg terus kejut inche hubby ajak pegi esok jugak lps subuh.. sbbnya bbw dibuka 24 jam haritu.. nak pegi kol brp pun boleh... excited mak...lagipun the mines tu dekat sgt dgn umah.. 15 minit dah boleh sampai..

esoknya ahad tu terus mama terjaga kol 5.. semangat sungguh.. lepas solat tahajud, solat subuh.. kejut anak2 mandi & solat.. pastu terus siap2 ke situ.. waktu tu dah byk jugak keter beratur..tapi takde la jammed.. pasrking pun byk lg wpun tak kosong..parking weekend RM3 saja.. parking dlm bangunan.. jalan skit la.. kitorang siap bawak troley sbb mmg dalam blog2 ramai yg cakap bwk troli sendiri.. nnt tak larat nak ngangkut buku2 yg hardcover tu...

sampai je terus posing dulu.. kitorang mmg focus ke arah children saja.. sbb taknak membazir.. buku2 yg beli kat klibf haritu pun masih ada berbaki belum baca...

sampai je situ start shopping dr kol 7-9.. tudia.. 1 section 2 jam... pilih punya pilih... target nya nak beli cloth book utk airis.. Dora utk Sara.. activity book utk Sara.. buku cerita utk Kakak Dini & Alesya... 
total damaged.. RM300 lebih utk 48 buku termasuk 3 cloth book Airis ...ok layan gambar..


kusyuk mama pilih buku..kena tgk2 gak takut ada gambar pig..hehe


kete sape la ek..

beratur nak bayar.. tayah beratur pun..sbb awal pagi

hasil rembatan harini..

buku yg dah siap disusun kat rak..sorry terbalik la pulak

sorry tak ikut susunan.. ni gambar nak balik dah

kanak2 berempat tak sabar nak bukak buku

banyaknya bukuuuuu

3 comments on "big bad wolf 2012 7-23 Disember 2012"

Ummu Auni on 10:57 AM said...

akak beli troli tu kat mana? saya sibuk cari tak jumpa

puterikiut on 12:01 PM said...

akak beli kt giant lm dah..7 thn dah tp x pernah pakai...aini nak pinjam ke?

Ummu Auni on 12:50 PM said...

Nak beli satu, senang nak pergi pasar malam nanti. hehehe. nanti kalau nak pinjsm, saya beritahu

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez