Tuesday, September 28, 2010

minggu lepas punyer update...


wahh meriah sungguh minggu lepas punya aktiviti ye.. dengan open house nya.. shopping (dah gaji).. hehehe.. so just nak share kat sini aktiviti kami minggu lepas.. utk kenang-kenangan di masa tua.. hahahha hari jumaat tu sempat ke KL, beli tudung baru utk open house gitu.. mak dah termimpi2 Ariani corak..so apa lagi dah gaji mule la kan.. gatal2 tangan nak pegi melawat Ariani..

sbl tu sempat ke Sogo sbb dpt invitation on makeover make up Estee Lauder free + photography (RM10).. apa lagi kan.. gambar yg photographer tu amik tak sempat nak upload.. tapi nie gambar yg pakai camera sendiri.. mmg dah kenal pun dengan make up artist EL nie.. friendly orgnya..kalau nak beli make up ke perfume ke mmg daku cari dia pun....senang nak tanya apa2..





nie make up artist utk EL yang sangat ramah dan tak lokek dengan tip kecantikan


























sempat bergaya dengan tudung baru..



Sabtu... on the way ke open house umah kakak di kinrara..






model2 Ariani yang baru..hehe







Sempat buat blueberry muffin dengan Choc chips muffin utk jamuan hari raya sekolah Dini & Alesya















kakak n adik (tudung merah) bernasyid dengan kawan2 di jamuan hari raya..





model ariani lagi.. auwwww..boleh ganti wardina ke nie.. :P ..jangan muntah ye


Ahad.. jamuan raya di umah datin pengetua inche hubby.. kalau umah makcik besar macam ni.. syoknyerrrr














Isnin... jamuan raya Tm Govt.. bersama bekas rumet masa di univ dulu.. rumet dari pre-u sampai la 3rd year.. sekarang kami masih di LPB yang sama.. hehe






















bersama kawan-kawan a.k.a akak2 di div lama dulu.. apa2 pun masih di LOB yang sama..











11 comments on "minggu lepas punyer update..."

Farra on 12:23 PM said...

kak feddback sy:
1) kaknyer mmg pandai melaram la..badan pon slim..bagus2..cantik jek..tk mcm org dh anak 3 tau :p
2) yg mana satu tudung ariani nyer? saleskah? sume tu ke tudung ariani?
3) rumet akak tu kak dijah ke?

Farra on 12:27 PM said...

4)spek hitam tu sgt gorjes!!!! ada power ke?
5) muffin cup itu cantek..kalerful..beli di mana?

ala2 inspektor tak? haha :p

puterikiut on 12:38 PM said...

farra.. ini jawapannya.. amboi mcm berbalas pantun gitu..

1) macih aaa puji2.. kembang semangkuk dah nie... akak mmg suke melaram.. melaram tu antara semangat & motivation nak pegi keje tul tak

2)tudung ariani corak yang baru yang 3 tu..kaler pink, grey and brown.. yg lain tu ariani lama dah akak beli

3)ya betul.. org kg farra

4)spect tu takde power..akak pakai lens..

5)muffin cup tu akak beli kat bake with yen.. :)

farra...ala2 inspektor pun takpe..akak tak kisah

Farra on 4:38 PM said...

oOoO...tak penah ada tudung ariani la..mmm..dulu penah tringin gak..tp skang dh biasa

oo..muffin cup tu kat BWY je..yg ada kat umah ni masih ada lg plak..berlambak lg ..huhu

puterikiut on 8:47 AM said...

farra... akak mmg peminat ariani tegar..akak suke quality kain n jahitan..lgpun akak ada members card..

muffin cup mmg mcm tu kan..akak punya pun dah lama beli tapi tak habis2.. nak beli skit2 takde jual la pulak.. hehe

Ummu Auni Afif on 9:02 AM said...

yang corak2 tu harga dia berapa kak...

puterikiut on 9:10 AM said...

Aini.. RM120..

aida on 6:19 AM said...

ui lainnya muka kak nieta dah mekap2 :)

puterikiut on 8:51 AM said...

aida...simple make over je tu..

Farra on 8:58 AM said...

kak.kite tukar sket muffin cups nak tak?

puterikiut on 9:10 AM said...

farra... alkisahnya dah habis pun cups tu.. sib baik la akak mmg ada lebih2 muffin cup (yg kertas lembik)..so akak pakai yg tu je utk balance2..nak deco pun susah sbb lembik.. tapi lps nie kalau akak beli lg boleh la tukar..farra punya design yg macam mana?

tapi selalunya akak beli..2 kali buat dah habis.. akak tak beli ygt byk2... kedai kat umah nie ada jual yg skit2.. kalau bwy ada la dia jual banyak2 kan..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez