Wednesday, September 1, 2010

projek biskut raya 2010..Chocolate Chips


Tak pernah2 ni buat kuih raya tengah2 malam.. idea inche hubby suh buat malam..sbb katanya boleh cuba..pastu tak la dahaga sangat nak dok dkt oven tu... jadi lepas derang balik terawikh kol 11..baru la bersilat nak mula project buat kuih raya... si Qaisara main komputer dgn papa.. kakak Dini jd penonton setia mama.. adik Alesya pulak dah tertido kat dpn tv sbb tunggu mama nak start lambat sangat.. kitorang sikap bentang tilap dpn tv kat bwh sbb senang kalau Sara nak tido tayah la mama naik turun atas..lgpun tak confident nak tinggal dia tido sorang2 kat atas tu...

dan taraaaaa...ini la hasilnya.. biskut chicolate chips kegemaran keluarga ku.. tiap2 tahun aku buat... lagipun bukannya makan masa raya je.. lepas raya pun boleh makan..ala2 famous amos gitu.. (wah naik lift nampak)...












resepinya amik kat sini... tq Kak Hanieliza...resepi2 kak liza memang best.. (kak liza tak baca pun blog ni.. hehe)


3 comments on "projek biskut raya 2010..Chocolate Chips"

y@tipruzz on 9:41 AM said...

yati penah try resepi ni last yr..mmg rangup :)

puterikiut on 9:43 AM said...

ya betul..tapi kak nieta tambah 1sb shortening..

Farra on 3:17 PM said...

sy pon salu gune resipi kak liza tu ehehhe

tp choc chips je lom penah try..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez