Thursday, April 9, 2009

Nyanyian Tanjung Sepi



tak tau kenapa..hrtu rasa mcm tak sabar sangat nak baca buku kak Noor Suraya yang lain.. padahal byk lagi novel waiting list utk dibaca kat rak tu..jd Pn.Limaunipis sarankan aku baca Nyanyian Tanjung Sepi...fuhh tebal bukunya.. mmg makan masa gak aku nak habiskan nie.. sbb masa yang ada pun sebelum tido malam2 je..


dan hasilnya.. smlm dah habis pun baca.. apa komen aku? ermmm merembes air mata la especially last2 tu.. aduhhh terharu campur dgn sedih... terutamanya di bahagian penghujung watak Nuur Hannah.. dan ending bagaimana berubahnya Tengku Dara..
sib baik anak2 n husband tak nampak aku nangis baca novel..kalau tak mau nye kena perli.. :)



9 comments on "Nyanyian Tanjung Sepi"

CT on 1:02 PM said...

waaaa canteknye template....semah buatkan ke ni?????

NTS tu mmg bikin nangis...huhuhuhuhu

puterikiut on 1:11 PM said...

tq tq.. a'ah semah yg tolong buat.. tuan umah buat ada je yg tak kena..last2 kena sentuhan creativity dia br menjadi..hehe
nie mesti lama tak jenguk sini nie.. hehe

awal2 tu tak la sedih sgt..sedih art kwn dia eksiden je..last2 tu yg byk sedih kan...

CT on 11:57 AM said...

ada tag untuk nieta

Anonymous said...

salam
Kedai-Buku.com telah linkkan entry ini di laman buku yang sama di web Kedai-Buku.com. Sekiranya puan tidak bersetuju sila emailkan kepada sales@kedai-buku.com. Salam Manis

dR_caZz on 12:28 PM said...

puteri yg kiutt...

nk jugak bacee..tp carik2 lum lg ketemu..
dimana bisa dapatin ya NTS ni...

puterikiut on 12:44 PM said...

dR_caZz: NTS boleh didapati drp creative Enterprise (CESB) atau pun publisher Jemari Seni..boleh beli online .. kat pesta buku hrtu stock dah habis.. saya nak beli utk hadiahkan kat member pun tak sempat..

puterikiut on 12:44 PM said...

dR_caZz: NTS boleh didapati drp creative Enterprise (CESB) atau pun publisher Jemari Seni..boleh beli online .. kat pesta buku hrtu stock dah habis.. saya nak beli utk hadiahkan kat member pun tak sempat..

ellin on 1:28 PM said...

salam.. sya peminat novel2 CESB.. melambak2 ada kat umah ni.. sekarang ni da lama tak beli, hubby kata yg byk@ kat umh ni nak buat pe?? fikir2 betul gak, kalau beli yg baru da tntu nk letak kt rak tu, so yg lama nk boh katne? kwn2 pinjam plak asyik x pulang, buat harta sdri.. rugi la kn.. kite beli mahal, buku pulak best2... cmner ye? utk mbolehkn sya ada koleksi baru tnpa suami mbebel kata sya mbazir...?

puterikiut on 4:41 PM said...

salam ellin..thxsbb sudi singgah n tglkan komen.. bg saya beli buku bkn 1 pembaziran.. kalau tak cukup rak beli rak tambahan atau susun double, mana yg dah baca ltk asing dgn yg blm baca..kalau rasa beli byk sekaligus jgn la beli byk2..dah hbs br beli baru..mcm saya suka beli waktu ada pesta buku..lagi jimat apa..ada diskaun..pastu target la brp byk boleh bc..nnt next yr boleh beli lg..kiranya bkn la tiap2 bln beli..kalau kwn2 pjm tu kira amal jariah la..sekurang2nya kita boleh kongsi apa yg best..tul tak.. kalau ada yg tak plg2 kena plk citer tu best..beli br la nampaknya.. sanggup tu..hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez