Thursday, April 23, 2009

Panggil Aku Dahlia


Dah berjaya habiskan Novel Kak Su kali nie..Panggil Aku Dahlia (PAD).. aku bagi 5 bintang untuk PAD.. taktau nak review sedap2 cuma yang pastinya seperti biasa karya Kak Su tak menghampakan.. Cuma di bab-bab awal agak slow sementara nak kenal dgn watak2.. Pastu bila dah mula kenal watak2 tu susah nak berhenti..

watak Putri Dahlia & Wadi Hannan seperti benar-benar wujud dan sememangnya cite nie sweet sangat.. misteri kematian ibu Dahlia perlu dirungkai dan kesudahan bagi cerita ni adakah Dahlia bersatu jua dgn Wadi? Jom kita ke Ladang Teh Timor, Tanah Rata Cameron Highland..jumpa Dahlia di sana....

Cerita seterusnya? TUNAS - Hlovate.. tungguuuuuuuu


2 comments on "Panggil Aku Dahlia"

CT on 12:37 PM said...

amboiiiii seronoknye sakan baca buku...:)

puterikiut on 1:05 PM said...

isi masa lapang di rumah sorang2.. :)hehe..lgpun lately susah nak tido malam..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez