Friday, April 3, 2009

Kisah buku lagi..



memandangkan aku sangat sangat teruja untuk ke Pesta Buku 2009 nanti..jadi masa lapang yang ada diisi dgn mengupdate database buku-buku yang dah dibeli, dibaca, akan dibaca & wishlist.. dan aku sangat2 teruja bila ziarah ke blog2 yang berkaitan buku ni..jadi terbuka hati nak buka 1 lagi blog khas untuk buku.. jemput2 la ke sana kalau berkesempatan ya.. dan akan ku update sekiranya ada masa..



2 comments on "Kisah buku lagi.."

Farra on 10:04 AM said...

konfem tak pergi thn ni sebab last yr gi sgt mengecewakan..sbb buku2 yg sy nak ie motivational / financial susah nak cari dalam lautan manusia..sapa nak majalah2 dan buku2 ringan sesuai

nak beli online / kat mph jek

puterikiut on 10:15 AM said...

OO ye ke? kak nieta plak suke novel2.. especially Jemari Seni & CESB..jd mmg cantik sangat la ke sana ada diskaun khas n boleh jumpe author sekali.. lgpun nak renew langganan majalah..:)

siap nak amik cuti ngan zaihan tau..activiti tahunan kitorang tu..gi 1st day.. dan selalunya lebih drp sekali pergi..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez