Tuesday, April 21, 2009

Bekerja dari rumah..


Minggu nie dah masuk minggu 36.. jd mulai smlm aku dah start ber-mc2an untuk rehat saja di rumah.. smlm sempat lagi ke opis ambil barang2 penting yang nak guna utk buat kerja dari umah.. pastu sempat lagi menyinggah ke PWTC utk 2nd round Pesta Buku.. hasrat di hati nak beli set Laskar Pelangi..sbb hrtu tak tau gerai mana yang jual buku2 tu..rupanya PTS yang jual.. tapi frust la sbb stok buku dah habis... patut la dlm berita cakap tambahan pengunjung tahun ni meningkat 3 kali ganda.. kalau tgk gambar pengunjung2 waktu hujung minggu mmg menakutkan..syukur aku dpt beli buku dgn santainya di hari pertama tu..

ok cita pasal bekerja dari umah.. bukannya byk pun cuma menjawab email2 yang penting.. lagipun semah dah ajar mcm mana nak remote pc opis.. senang la kalau ada apa2 yg urgent.. lagipun bos daku yg skrg nie sangat rajin dan memahami.. dia mmg jarang menyusahkan staff.. lepas nie bila tukar kerja tatau la mcm mana kan.. apa2 hal pun tunggu lps maternity leave baru nak pikir psl kerja baru..

itu saja utk hari nie.. :)

2 comments on "Bekerja dari rumah.."

CT on 2:04 PM said...

waaaaa syoknye dah start cuti...:) all the best ye nieta...moga selamat bb n nieta

puterikiut on 2:11 PM said...

hehe suspens je nie.. tq for the doa' ct..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez