Tuesday, November 9, 2010

Hari Bakat kakak Dini di UPM


Alhamdulillah kakak terpilih utk wakil sekolah ke Hari Bakat bagi kawasan Puchong.. bersungguh-sungguh cikgu2 & ustazah latih derang nie bernasyid..siap balik praktis kat umah dengan adik-adik..hehehe

Tahniah kakak.. harap2 kakak boleh gantikan mama nanti.. mama dulu wakil negeri 3 thn berturut2 tau.. (darjah 3-5)..waktu tu nasyid di Pusat Islam KL.. terer tak mama.. darjah 3 dah berpisah dengan mak ayah 3 hari datang KL..memang best giler time tu...masa tu juara peringkat kawasan..juara peringkat negeri..dan seterusnya peringkat kebangsaan.. tingat pulak kenangan lama-lama kat S.K. Paya, Perlis.. apa khabar la cikgu Che Mah sekarang ek.. cikgu Che Mah nie yang paling gigih melatih kami tak kira pagi dan petang.. tima kasih cikgu.. :)






kakak no. 3 dari kiri..








tengah beratur standby nak masuk..








supporter yang paling setia..adik..hehe















with best friend Nabilah..







3 comments on "Hari Bakat kakak Dini di UPM"

ShaFiAti on 9:11 PM said...

dini sama skolah ngan anak member su jugak yer nita..duk tgk2 gambar anak die cam sama je ngan gambar nita...

anak member su yg dpt no. 3 n yg jadi ketua nasyid tu tak salahnyer..namanyer anis..:)

puterikiut on 3:02 PM said...

su..ooo rasanya tau anis tu.. dia yg paling tinggi kat kelas and jadi ketua nasyid.. mak dia opismate su ke?

ShaFiAti on 10:58 AM said...

eh bukan opismate..mak die tu member skolah rendah..sekampung le kirenyer ngan su..hehehe..

maknyer pun tinggi orgnyer..sbb tu anak die tinggi gak.. :)

betui jadi ketua nasyid rasenyer..sbb tgk dlm gambar die letak kat FB.. :)

lutfi nyer ihtifal mlm ni.. :)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez