Monday, November 22, 2010

Harry Potter & The Deathly Hallows


Jeng jeng jeng.. kalau ikutkan ini kali ke-dua kitorang dating tgk wayang selepas kawen.. sebelum kawen lagi la tak penah kan.. 1st movie citer tak best pun..tapi yang penting dpt tgk berdua kan.. almaklumla mode bulan madu lagi time tu..tak plan..saja je.. tapi yang ini mmg special.. sbb citernya pun special..harap2 best la kan..ini pun tak plan.. kebetualan masa pegi IOI hrtu..tgh2 makan berdua.. (anak2 kat umah kakak)..terus ajak dia beli tiket..saja je test tgk..tak sangka pulak dia nak.. sebelum nie ajak gi tgk LBS dia taknak..tapi dia benarkan..suh gi tgk ngan adik.. tapi sbb citer HP..mmg dia minat...
tak sabar nie nak tunggu esok.. harap2 semuanya ok.. anak2 spt biasa akan dok umah kakak..cuti sekolah mmg derang suka lepak sana..sbb kakak2 cousins ada kat umah..
syhhhhh...kitorang tak bgtau derang..nnt derang nak ikut..hehhee

4 comments on "Harry Potter & The Deathly Hallows"

Ummu Auni Afif on 8:45 AM said...

nanti bagi review yer :D

puterikiut on 9:10 AM said...

InsyaAllah Aini..

Farra on 3:54 PM said...

citer apa ni?

sy lg tak penah tgk wayang seumur hidup..hehe tp tak penah minat pon

enjoy yaa

puterikiut on 10:08 AM said...

farra...nie citer Harry Potter (buku terakhir).. akak pun tak minat tgk wayang..ikutkan nak beli cd je tapi HP nie mmg akak tak sabar..and this is my 1st time tgk HP kat cinema...

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez