Monday, November 29, 2010

Shopping Buku di PTS Book Cafe





Salam semua.. Selamat Hari Isnin..hehe..so amacam weekend? menarik ke?kitorang tak plan pun nak pegi Kilang PTS nie.. tapi Encik hubby browse2 tgk2 ada 'warehouse sale' kat PTS, so apa lagi kan.. terus la print map ke Batu Caves tu ..kitorang plan kalau tak jumpe takpe anggap jalan2 je..then bwk anak2 singgah tasik ke mana2.. je.. asalkan bawak derang jalan2.. almaklumla dah cuti sekolah...kalau kita pun sure boring dok rumah je kan...
bila sampai sana pelik pulak tgk nape takde org pun nie.. kata warehouse sale.. rupa2nya derang mmg ada buat sale kat tingkat atas gudang tu.. cantik tempatnya..dah mcm kedai buku.. nama pun Book Cafe.. ada meja ada kerusi..kalau umah dekat2 situ mmg boleh lepak2 baca buku..
so far ok la untuk yg mmg plan nak beli buku.. especially buku2 agama.. yang normal price ada diskaun 25%.. buku2 motivasi ada diskaun 50%.. tapi mama tak berapa excited sbb byk lg buku kat umah.. lgpun lg suka baca cuku JS.. kalau buku PTS nie suka beli koleksi Andrea je..tapi yang baru lom keluar...
lepas ke PTS kitorang terus ke PJ singgah Amcorp Mall.. saja bwk sbb derang tak penah pegi lagi.. sempat la bergambar depan aquarium..suka betul2 budak2 tu tgk fish...
itu saja update utk minggu nie :)
p/s: Ariani ada Sale.. nak pegi la lunch hour jap gi.. hehe




3 comments on "Shopping Buku di PTS Book Cafe"

Ummu Auni on 8:33 PM said...

akak pergi juga ke? kita org pergi jam 10 pagi. rumah saya dekat sangat dengan PTS. dah banyak kali join jualan hujung minggu tu..hihihihi

puterikiut on 8:14 AM said...

la ye ke aini? akak pegi lps zolat zohor.. syoknya umah dkt je.. :)

Ummu Auni on 9:10 AM said...

haah selalu sangat pergi akak. rumah saya agakanya tak sampai 10km dari PTS tu..tu selalu borong buku PTS

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez