Friday, November 26, 2010

cupcakes untuk potluck di opis ..


Hari ni kami ada buat makan-makan untuk sector.. seperti biasa la kan..mesti la daku nak sponsor cupcakes.. my passion la kan.. jadi semalam lepas balik keje..dinner, solat maghrib..terus bergegas buat cuppies nie.. plannya nak bwk dlm 40..tapi Tupperware nie muat 32 je.. rasanya tak semua yang ada hari nie..insyaAllah cukup.. takpun sape cepat dia dapat la ye..

tema untuk hari nie.. Lovely Flowers.... daku buat perisa blueberry...

Ding dong ding dong siap semua pukul 11 lebih you..dari pukul 7 lebih tu... siap sempat nyusukan Sara sambil deco deco..hehe.. nak buat mcm mana kan..dah pukul 10 lebih time tu dia pun dah tido agaknya.. mula la nak merengek2.. nak kacau papa pun sian sbb hari nie hari Khamis mmg dia puasa..sure letih lps berbuka..

tupun rasa sonok sangat bila balik keje papa dah siapkan semua device2 nak buat cupcakes nie.. siap tolong belikan bahan2 yang takde mcm telur sume tu..papa pun dah boleh hafal ye bahan2 nak buat cupcakes.. hehe.. love you..muahhhhhhh









2 comments on "cupcakes untuk potluck di opis .."

Ummu Auni on 8:54 PM said...

lawanyaaaa

puterikiut on 11:39 PM said...

thanks aini :)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez