Tuesday, November 2, 2010

Cupcake Designs..


masa ke BWY haritu ternampak buku keluaran derang nie.. sebelum nie tak berapa tertarik nak tgk buku2 kat situ.. tapi tak tau kenapa yg ini terus terpikat dan tertarik.. memang best sbb dalamnya ada tips no. utk nozzle dan idea2 untuk deco cc.. tu yg makcik suka tu..almaklumla makcik nie tak berapa nak kreatif..harapkan meniru corak org je.. jadi sangat2 berguna utk yang perlukan guideline utk mendeco..wpun tak ada la tunjuk step by step.. utk step by step nak mendeco tu selalunya makcik tgk kat youtube je..
itu saja untuk hari nie..
daaaaaa


3 comments on "Cupcake Designs.."

aida on 9:18 PM said...

dah siap buat posla sini

puterikiut on 8:35 AM said...

aida ~ boleh... post entry je la ek.. hehe

Farra on 2:40 PM said...

menarik! i like ...:)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez