Thursday, November 11, 2010

cupcakes untuk Alesya Umairah bday..yang ke-4


Sebenarnya birthdaynya belum lagi..26 Nov nie baru cukup 4 thn.. tapi disebabkan mama dah janji nak buatkan cupcakes utk bday dia di sekolah..terpaksa la diadvancekan..almaklumla dah nak cuti sekolah.. jadi ini lah hasilnya.. 70 biji cuppies.. ada 4 tema.. saja dicampur-campurkan..plannya nak buat semua edible image..tapi edible image pulak dah hbs..sorry la boys yang kat sekolah tu ye..sumernye girly themes.. hehe..sib baik ada sorg lg akan celebrate birthday esok...harap2 Hazim bawak kek yg boyish skit..hehe..



alesya with her cuppies




adik n kakak...excited sgt derang..






mama isi dalam dome case.. dome case nie extra 50 sen kalau sape2 nak order ye..



royal icing princess/doll...






yang bunga-bunga nie untuk cikgu2 kat school.. tak sesuai pulak mama nak bg kartun2 kat teachers kan..



princess themes...




















yang nie paling derang suke.. Barbie theme.. ada sape2 nak order?


















4 comments on "cupcakes untuk Alesya Umairah bday..yang ke-4"

Farra on 2:18 PM said...

cantik kak! caiyokkk

puterikiut on 2:39 PM said...

farra.. tq tq :)

Manggapintu on 4:32 PM said...

pergh,nita,hebat2... satu lagi businesswomen :)

puterikiut on 5:18 PM said...

liza..baru nak menceburkan diri..sbnqnya lebih kpd minat..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez