Thursday, February 5, 2009

koleksi DVD K-Drama


taraaa.. saja je smlm sibuk mengupdate database citer2 korea yang dah jd koleksi..sbb nanti senang kalau nak beli lg..takut terbeli 2 kali lak.. boleh dikatakan separuh drp koleksi2 nie aku tak tgk lg..ada setengah tu tgk separuh je pastu rasa boring tukar yg lain.. tapi so far dlm byk2 cita yang tak boleh dilupakan dan boleh diulang lbh dr 1 kali cuma ada 3.. My Girl, Full House & Ilji-Mae.. Ilji-Mae baru start tgk smlm.. rasa mcm susah nak stop...tapi terpaksa stop jugak sbb esoknya nak bagun awal.. yang kelakarnya husband pun boleh sangkut sekali..maybe sbb citer nie unik dan bukan typical korean drama..








nie la gambar collection dvd saya.. yang diburn atau diupload tak byk..sbb lebih suka beli dan buat koleksi.. mana la tau time cuti2 panjang ada masa boleh la layan semua tu..

2 comments on "koleksi DVD K-Drama"

Farra on 10:33 PM said...

mai aiii..byk gilerr

puterikiut on 9:33 AM said...

hehehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez