Friday, February 20, 2009

kisah streamyx..


jeng jeng jeng... streamyx dah ada kat umah..teruk betul aku nie kan.. nama je staff tapi nak register pun susah.. sbb berkire-kire mcm bukan 1 keperluan.. dah 1 hari kat opis ngadap pc..rasa mcm takde masa pun nak ngadap internet kat umah..

tapi lately sbb aku byk mc.. itu yang terbuka hati nak pasang juga kat umah.. takkan la nak bukak email dr handphone je.. bankrupt la makcik..setakat nak baca email penting2 tu ok la..

lagi satu sbb memikirkan banyak beno website/application yg kena block..nak tak nak mmg kena pasang juga la kat umah.. takpe la..boleh jugak guna masa berpantang nnt..

hasilnya smlm dah boleh online dari umah.. dan lepas nie tak payah la risau kalau bercuti panjang pun.. :)

2 comments on "kisah streamyx.."

CT on 12:56 PM said...

wowwi...syoknye...rumah kami cabel telefon pun xde lagi...so jgn harap lr nak pasang streamyx

puterikiut on 1:35 PM said...

heheh biasa la kawasan baru..nnt ada la tu.. kitorang dulu pun berapa kali kensel application sbb tu la..last2 umah jiran yang psg dulu...hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez