Thursday, September 27, 2007

kad raya...




seperti biasa tiap² tahun.. company tempat aku bekerja nie akan bagi kad raya free utk diberikan kepada pelanggan/rakan/sedara... tapi tahun ni cuma dapat 5 keping je.. sbb dah allocate utk sales bagi kat customer.. so kami yg support ni ambik lebih2 jer la.. tu pun syukur Alhamdulillah..dapat gak bagi kat kawan² lama..family di kampung and kat baby sitter dini..

5 comments on "kad raya..."

ima said...

ko dpt kurma & coklat tak? aku dapat...wanie lagi dpt byk utk diri sendri...customer die kasik yg lain..

puterikiut on 8:50 AM said...

tak dapat pun.. manager2 yang dpt...malas la aku.. tak kisah pun..

yatipruzz on 12:41 PM said...

hoho kami kt cyber ni tak dpt lagi kad raya tm....jauh benar kot huhu sedey

warknee on 1:45 PM said...

amboii cik liaa...nak buruk2kan name aku ye di bulan2 posa nii...aku dpt byk pun kene bg customer laa...mane ade dpt lain2...ni yg aku nk mare ni..mujo bln posa...sabaaarrrr....

puterikiut on 9:11 AM said...

yati: siannye..agaknya jauh sangat kot..tak sampai lagi.. :P

warknee: lek lek..jangan marah2 posa2 ni.. ima gurau je tu.. hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez