Thursday, September 20, 2007

KLJ Mode


Hari nie aku ada meeting di Kelana Jaya... dah lama tak dtg sini..ada la dkt setahun kot... betolak dari Kinrara kol 7.00...sampai kat LDP nampak poster besar sangat drp LDP dengan Takaful Ikhalas mengiklan kan sesiapa yang ternampak adik Nurin... Aduh tersentuh sangat hati aku.. sebagai seorang ibu.. mcm mana la perasaan ibu bapa dia.. tambahan pula dah nak Raya nnt... sedihnye.. Ya Allah Ya Tuhan ku...semoga adik Nurin selamat ditemui dan pulang ke pangkuan ibubapanya secepat mungkin... Amin...

2 comments on "KLJ Mode"

siku|at said...

hermp..latest Nurin yang disahkan kekanak malang yang ditemui dkt PJ tuh. Ya Allah.. sempena Ramadhan nih, semoga orang yang buat/bunuh budak tuh tertangkap dan di hukum selayaknya. Sedih betul saya bila baca dan ikuti kes ini.. Sedih :(

puterikiut on 2:13 PM said...

sikulat : itula baru smlm bukak post..ptg dah tau keputusan.. yg plg sedihnya kak nieta bukak blog keluarga Arwah Adik Nurin tu pagi ni, rupanya keluarga dia sendiri tau DNA tu match melalui tv dan sms org lain.. pihak berkuatsa tak bagitau apa2 sbl press conference diadakan..

tapi sekurang2 nya dia telah selamat di sana dan Allah menyayanginya.. (sangat sedih utk menulis psl topik ni)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez