Thursday, September 27, 2007

chocolate chips...





Untuk bagi wanie jeles dan kecur liur lagi.. nie dia gambar chocolate chips closed up drp tupperware yang dah tinggal separuh.. hehe




5 comments on "chocolate chips..."

ima said...

fuyoo...betui2 tinggal separuh... mcm sedap jek nieta.... telan air liurku...ngidam aku mcm ni..ko kene bwk mai sini laa..

ima said...

nieta..kalo aku nak order leh ke? hehe

puterikiut on 8:52 AM said...

ko tingin yer ima.. senang je.. raya nnt dtg umah aku..insyaAllah leh makan banyak2..aku tak buat business la ima.. tak sempat nak buat.. kalau nak order thn depan la.. hehehe

warknee on 1:42 PM said...

amboiii saja ja nk bagi aku jeles noo...takpaa....aku pon nk wat jugak...bila tatau laa...hehe...dlm perancangan dulu la coz brg2 x beli lg...cik lia...wat sendiri laa.resepi punya byk aku bg..xkan 1 pun ko tak try...isyy....

puterikiut on 9:12 AM said...

warknee : aku saja nak bagi cabaran tu.. apa lagi..jom buat kuih raya byk2.. tak habis leh delivery kat opis aku..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez