Tuesday, March 24, 2009

ubat bersalin pilihan anda..


cerita pasal ibu-ibu mengandung lagi..hehe..

cerita pasal ubat bersalin nie, aku dah order pun ubat bersalin pilihan.. seperti biasa masih kekal dgn Nona Roguy.. tapi kali nie maju ke depan skit..order online je kat sini.. yang bestnye kali nie aku daftar username online, yuran pendaftaran RM1 je seumur hidup pastu leh order online dan shipping free.. dan tambahan 10% lagi drp harga members.. ok kan? jadi ini la ubat yang di order tu..






1. Phytonatal

2. Minyak Herbanika (minyak urut)



sempoi je kan.. spt yang diwarkan2 sebelum nie..daku penakut ubat.. jadi toksah la nak membazir duit byk2 beli jamu itu jamu ini.. mmg tidak akan ku telan.. tapi syukur Alhamdulillah.. dgn izin Allah phytonatal nie sesuai.. dari segi pelawasan dan sihat tubuh badan.. yang bestnya pulak..cuma makan 1 biji 1 hari.. tak boleh lebih2 nnt takut cirit birit pulak..
kalau boleh nak mintak tolong kawan2 yang singgah ke sini dan ada pengalaman ubat bersalin ni tolong la bgtau ubat apa yang sesuai..sbb ada member tanya ubat apa yang sesuai..jd kalau ada byk testimoni sng skit dia nak buat keputusan kan..


4 comments on "ubat bersalin pilihan anda.."

Ealyie on 12:02 PM said...

Nieta,
for 2nd time ni ely baru nak try LD Venus & Spirulina by Elken.
tapi tak boleh review lagi la ek, tunggggu lepas bulan 7 nanti..

Utk yg 1st dulu, guna set Amway.. da citer kan?? ;)

puterikiut on 12:19 PM said...

tq Ely :)..kalau nak cite sekali lg psl amway pun ok kot ada yang nak buat comparison kan sini :)

nnt jgn lupe review Elken ye..

Farra on 3:20 PM said...

k. nita, sy anak 1st gune mustika ratu..

2nd..beli ubat pil dr kg kedah jek makan 1 biji/day..lagi jimat la..sy rasa yg branded2 ni tak perlu sgt..then sy mesti amalkan air kunyit ( mak buatkan) ..it's perfect and frugal

no 3 ni nanti? blum plan lg

Fazliatul Ima Binti Abdul Rahman on 8:54 AM said...

nieta..
aku pun guna ubat yg sama..nona roguy..cuma aku tambah satu lagi teh herbanika...
cuma masa afif aku kurang minum teh herbanika tu..
setakat ni ok laa...takda masalah sembelit yg penting.. buang air besa pun lawas....

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez