Wednesday, March 4, 2009

Anakku Sales


jeng jeng jeng.. macam tau tau je aku tgh tunggu sales utk barang baby nie.. kebetulan kat Sogo ada pulak sales utk Anakku nie.. boleh la 'survey2'..hehe..

kalau ikutkan barang baby dah beli kot.. cuma plannya nak beli present2 utk kwn2 opis yang baru dpt baby.. so far minggu lepas dah 2 org dpt baby baru.. congrats to Hisye yang dpt baby sulung.. baby girl.. sorang lagi opismate merangkap org 1st thn nie..Ohm..pun dapat baby baby sulung.. baby boy..lps tu giliran aku plak..pastu lagi 3 org akan menyusul selang 2 bulan.. fuh ramai betul tahun nie akan maternity leave ek..bersambung-sambung.. hehe.. mungkin ada lagi yang akan sambung lps 3 org tu.. ;)

5 comments on "Anakku Sales"

suryati said...

nita, sape hisye tu? budak mmu batch kite dulu ker? norhisyam?
eh..congrats ek nak dpt baby lagik..

puterikiut on 8:10 AM said...

su : a'ah betul tu..budak engine batch kite.. kitorang 1 opis.. :)

Farra on 3:37 PM said...

dh gi blommm ni?

puterikiut on 4:44 PM said...

dah, smlm... tak best pun biasa2...

suryati said...

ye ker nita..ckp congrats kat hisye ek..classmate su tu..hehe..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez