Saturday, March 28, 2009

tq tq..


post nie khas untuk puan semah atas hasil menggodek2 template baru ku..hehe..best2 dah bertukar rupa lak..template cartoon coklat smlm tu agak susah nak edit.. sepagi aku menggodek2 nak ubah tu ubah nie.. ada je yang tak kena.. last2 tukar template lain la.. tapi yang pastinya warna lebih ceria dan semah dah tolong buatkan header baru untuk blog title tu.. yeaaaaa!!!


6 comments on "tq tq.."

sikulat said...

oh.. masih construction.. hehehe

Baby Lyana on 11:02 AM said...

comel comel..

Farra on 8:29 AM said...

cantik sgt...i like it! biru..lain dr yg lain ..semah mmg teror

Ealyie on 9:39 AM said...

Nita,
soooooooooooooooooooooooooooooooo cute!

puterikiut on 11:51 AM said...

Ely, tq tq.. nie hasil creativity sorang member yang buat masa weekend hrtu..

puterikiut on 11:51 AM said...

farra: biase la takkan tak kenal dia.. rajin n very creative..kak nieta pun suke sangat..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez