Wednesday, March 18, 2009

muka kami kat majalah..hehe


semalam aku belek2 balik majalah Pa&Ma dolu2..tiba2 kat satu page tu ternampakla spt ku kenal muka ini.. sebenarnya gambar nie diambil mmg masa aku berpantang pun.. jgn jeles time berpantang leh mekap lagitu.. almaklumla raya.. raya haji.. bila tunjuk balik kat dini ngan alesya..tekejut derang..nape mama ada kat situ????

















mama n alesya..














8 comments on "muka kami kat majalah..hehe"

Farra on 9:10 AM said...

keluaran apr 07 ker?

kurus gituu..mekap tak hingat! :p

puterikiut on 9:27 AM said...

yup...april 2007..tapi gambar tu dec 2006.. kurus ke?rasanya time tu tembam skit sbb time berpantang selera mkn kuat..mekap tu mmg purposely nak hantar kat magazine.. padahal kat umah je tu

CT on 1:32 PM said...

waaaaaaa baru ckp kat hubby xmo beli PAMA bulan ni...ehehehehe kene beli la mcm ni...

Anonymous said...

Wahh.. mummy vogue gitu.. hehe -aleez98-

Baby Lyana on 6:19 PM said...

wah..jelesnya...

puterikiut on 9:00 PM said...

ct: eh tu keluaran April 2007 daa, bukan bulan nie punye..hehe

aleez98 : hehe tq tq..

baby lyana : ala apa nak jelesnye mommy lyana lagi vogue...hehe

y@tipruzz on 12:33 PM said...

waa dlm pantang siap make up lagik tuhhh klas la kak!!!!

puterikiut on 12:44 PM said...

yati: takde ape just letak bedak ngan lipstik je..lgpun dah nak habis pantang time tu..nak bergambar punye psl..hehe

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez