Monday, May 7, 2012

pre-celebration untuk Birthday Inche HubbyBila masuk bulan Mei, memang berturut-turut birthday..boleh dikatakan setiap minggu ada birthday.. bermula dengan 1 Mei birthday inche hubby.. Jadi weekend tu kami tanya anak-anak nak makan apa.. sbb minggu sebelum tu dah bwk pegi makan pizza atas permintaan kakak Dini yang sukakan chicken soup.. Jadi minggu ni semua setuju nak makan KFC pulak.. ya kami memang jarang makan di luar.. kalau nak makan fast food pun selalunya take away saja.. Jadi sesekali bawak derang makan di luar mmg sangat2 dihargai... Seminggu terperap di rumah, ulang alik ke sekolah.. walau bawak ke Giant pun derang dah happy sangat...

Jadi untuk pre-celebration birthday papa ni kitorang makan KFC dan 1 slice kek SR ..(itupun share2 sbb tak habis)... kenapa pre? sbb mama dah plan nak order kek di tengah2 Mei dan celebrate semua yg sambut birthday di Bulan Mei (so far ada 5 org sedara terdekat).. tunggu update seterusnya utk pre-celebration Birthday Sara pula..

credit to Mak Su yg tolong snapkan gambar family..
Happy Birthday Papa, terima kasih kerana menjadi seorang suami dan ayah yang sangat memahami.. Kami semua sayang papa.. :)

0 comments on "pre-celebration untuk Birthday Inche Hubby"

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez