Wednesday, March 3, 2010

pesta buku datang lagi...19-28 Mac 2010




yeaaaaaaaaaaa..bulan nie bulan yang ditunggu-tunggu...sebabbbb.. cuti sekolah & pesta buku..tak sabar nie...
daku sanggup menahan diri tak beli buku2 kat MP* Book Fair kat lobby bawah nie sbb nak beli kat KLIBF nanti..
so apa yang termasuk dalam senarai tahun nie?
of course buku2 baru Kak Sue.. & keluaran JS yang lain.. sbb so far sume buku2 JS mmg menepati citarasa daku.. pastu tahun ni ada tambahan..nak beli buku2 remaja PTS..boleh tak? sbb wpun umurku dah 31 thn ni.. jiwa ku tetap remaja..hahahhahaha
nanti kalau ada masa nak senaraikan buku yang nak beli.. buat masa ni just update kat database je...takut ada yg memerhati pulak daku bukak blog kat opis.. (ini office hour ok)..

4 comments on "pesta buku datang lagi...19-28 Mac 2010"

CT on 5:18 PM said...

nieta, share laa list...ct pun tgh wat list ni...ehehe

aida on 8:11 AM said...

belilah buku ain maisarah yang aku mahu ke new york.. kelakar!

puterikiut on 8:26 AM said...

ct..insyaAllah nnt nieta postkan kat sini.. nak buat kat opis kena berhati-hati byk mata yg memandang..hehe

aida..tq tq..satu lagi masuk dlm list.. :) Nydia, terendak & Bintang best tak?

aida on 7:13 PM said...

nydia tak sure lak akak.. tak pernah try

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez