Thursday, March 4, 2010

pesta buku datang lagi...19-28 Mac 2010 Part 2


Atas permintaan Puan Ct...inilah list buat masa ni.. mcm skit je..boleh percaya ke nie... insyaAllah..kalau ada tambahan pun maybe skit2 saja.. almaklumla tarikh pesta buku kali nie jatuh pada ketika dan saatnya belum dapat bonus.. huhuhu...

8 comments on "pesta buku datang lagi...19-28 Mac 2010 Part 2"

aida on 7:14 PM said...

ah tak caya, hikhik. last time 2 troli kan akak borong

CT on 8:57 AM said...

eh eh.....ada x buku activity anak2 jual masa kat pesta buku tu ek? ala2 lupe aaa plak..nak buat hadiah utk kengkawan anisah masa beday die....around RM3 seketul ada x?

by d way nieta, thanks for the list...byknye dari JS...:) ct nak kumpul buku fatimah syarha...

puterikiut on 9:28 AM said...

aida..last time sbb nak cuti lama..tu yg budget nak baca byk..hehe

ct.. buku activity mmg byk.. tapi yg harga mcm tu tak sure la pulak..nnt nieta try tgk2 kan.. dont worry tu sbb pesta buku kan lama..boleh pegi lbh dari sekali..
buku fatimah syarha best ke? share la senarai ct lak..heee

CT on 9:38 AM said...

yg dah baca Pemilik Cintaku Setelah Allah & Rasul...die ala2 buku travelog..not really a novel...

ok, nanti ct share list..

ct plan nak p on 24th...amik cuti tu nak p pesta buku...weekends x bleh aa sbb ct x larat nak bawak anak2 p tempat crowded mcm tu....

puterikiut on 9:51 AM said...

ooo mcm tu.. nieta pun dah amik cuti on the 1st day tu 19/mac..same la tak sanggup nak bwk anak2 gi..ramai nor

CT on 10:00 AM said...

owh ye ke? p dgn hubby ke? 19th mac tu ct bleh halfday sebab malam tu kene masuk kerja kul 2 pagi....

puterikiut on 10:32 AM said...

ct..nieta g dgn hsbd sbb ct sekolah..lgpun x lrt nak bwk novel..kalau x cuti sekolah pun sekolah dia dpn tu jer..nieta mmg ct 1 minggu tu blk kg..wahhh dasatnyer msk keje kol 2am

CT on 1:26 PM said...

tu aaa kan..beli buku bebanyak x larat nak ngangkut la plak...

nak wat camne nieta..demi company...ku teruskan jua...ecewahhh 2 pagi pun 2 pagi la

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez