Monday, March 22, 2010

pesta buku datang lagi...19-28 Mac 2010 Part 3


haaa yang ditunggu-tunggu dah tiba..spt yang dirancangkan..kami ke sana tepat jam 10 hari pertama.. Alhamdulillah KLIBF kali nie bermula dalam cuti sekolah..jd dpt la dating2 dgn hubby.. jadi ini lah hasilnya...taraaaaaaaaaa... rasa mcm terer tau..sbb jangankan terbeli yg tak ada dlm list..yg dlm list tu pun ada yg berjaya di cut cut.. kiranya tak byk sgt la hasil thn ni...



  1. Nama Atas Kertas : Nasron Sira Rahim - JS
  2. Jaja & Din : Noor Suraya - JS
  3. Percayalah :Ruby Hazri - JS
  4. Percayalah... Akhirnya : Ruby Hazri - JS
  5. Pelangi : Noor Suraya, Hlovate & Syud - JS
  6. L.U.V.E : Pingu Toha - JS
  7. 1 4 3 : Pingu Toha -JS
  8. Aku Mahu ke New York 1 : Ain Maisarah -PTS
  9. Aku Mahu ke New York 2 : Ain Maisarah -PTS
  10. Sigaraning : Imaen - JS
  11. Rahsia Hati Sofea : Nazurah Aishah - JS
  12. 9 Nyawa : Ramlee Awang Murshid - ALAF 21
  13. Versus : Hlovate -JS
  14. Sang Pemimpi : Andrea Hirata
  15. Nydia, Terendak & Bintang : Puteri Nor - PTS
  16. Aku Mahu Saiz S : Ain Maisarah - PTS

dalam banyak2 nie berjaya dapatkan signature kak Sue (Noor Suraya, Imaen, Ruby & Pingu Toha)..sorry takde gambar..kali nie mcm kureng skit nak bergambar.. maybe sbb penat balik kg pun tak hilang lagi...

selain dr novel2 nie.. hubby pulak shopping kitab2, dan ada gak kitorang beli buku utk anak2.. suka betul dua beradik tu dapat buku..

sempat juga daku shopping souviner kat booth Ana Muslim..cute.. :)

kalau perasan daku byk shopping buku Jemari Seni..Alhamdulillah dapat recycle bag color maroon yang cantik...kalau tak sbb dapat beg tu pun (setiap 3 buku dapat 1 beg)..mmg dah plan awal2 nak beli buku JS.. sbnrnya ada lagi yg nak beli..tapi tahan je nafsu...hehe

itu saja.. kawan2 mcm mana? update la...

5 comments on "pesta buku datang lagi...19-28 Mac 2010 Part 3"

CT on 7:44 PM said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jelesnye....x sempat lg nak pegi..esok konon nak pegi tp kene dtg kije plak...huhuhuhu

puterikiut on 8:33 AM said...

don't worry.. byk hr lagi..insyaAllah sempat..kalau nak beli buku PTS jangan lupa bwk kupon..rugi tau kalau tak bwk..sbb hrtu nieta lupa bwk..just dpt diskaun biasa 15%..kalau kupon dpt 25%

Ummu Auni Afif on 10:36 AM said...

isk jeles jeless!!!! saya belum sampai lagi

CT on 12:31 PM said...

mana nak dpt kupon?..ni kupon dlm facebook tu ek? heheh ct pun dpt yg 15% je...

Ummu Auni Afif on 5:17 PM said...

rugi tak bawa kad matriks, dpt 30% tau..huwaa

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez