Tuesday, February 23, 2010

alkisahnya....


dah kol 12 ni...mata x mengantuk lg...agaknya ni la bahananya bersrngkang mata nak hbskan dvd korea Boys over flower.... Adoi sekali lg daku tersangkut...dah lama tau x berjaga semata2 nak tgk kdrama nie...last sekali kdrama yg best rasanya Iljimae..lps tu mmg mls dah nak ikut...kalau ada tgk pun sbb nak hbskan collection dlm mari tu...tapi BOF ni mmg boleh masuk dlm saingan terdekat My Girl atau Full House...ada heroin kiut, hero empat org yg hensem dan jambu2 belaka...daku suka Jeun Pio..tp Jee Hoo si rambut perang pun sian...biasa la 2nd hero selalunya best...haaaa sudah!! Tgh2 mlm bermimpikan F4 lak ni..

Itu saja update utk mlm nie.ada 1 dvd lg utk dihabiskan..ajaaa ajaa fighting!!!

Huhu suma org dah tido..bgs jgk adanya hp ni leh hilangkan boring sbb mata x leh lelap...nite!

6 comments on "alkisahnya...."

Ummu Auni Afif on 8:41 AM said...

nak pinjam boleh?

puterikiut on 8:49 AM said...

akak pun pinjam org punye..tunggu akak beli sendiri nnt akak bgtau k..

Farra on 2:00 PM said...

sgt hebat berjaga kerna citer tu..ni la org kata 'passion' ;)

puterikiut on 2:23 PM said...

dan hasilnya..ku tersengguk2 driving pagi tadi..

tinidewi on 4:04 PM said...

hok taiwan punya comel lagi. ooohhh jerryku!

puterikiut on 4:11 PM said...

yeahhh..taiwan version...huhu meteor garden.. tapi rasanya korean punya version lagi best..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez