Tuesday, February 9, 2010

tiba-tiba ku mengidam ini...


waduh waduh... belum tau berapa hasil SIS..aku dah mengidam macam2 nie..dan rasanya benda yg ku ngidamkan nie tak sempat tunggu SIS kot...

dua tiga hari nie... ini la yg mengisi mimpi2ku di malam hari...hehehhee....


camera LX3..
Nokia E72...





4 comments on "tiba-tiba ku mengidam ini..."

Ummu Auni Afif on 4:21 PM said...

berapa harganya kak?? kamera tu la
mcm menarik je.
akak nak gi beli ke?

puterikiut on 4:37 PM said...

aini... rege nye dlm RM1700... belum lagi..baru berangan...nak kena calculate bonus dulu..hehe.. lagipun cny..tunggu lepas tu kot...

Ummu Auni Afif on 4:50 PM said...

saya pun tertarik ni. akak jadi ke nak beli? kawtim beli sekali boleh, hihi.

puterikiut on 5:17 PM said...

aini..so far akak google ada boleh dpt 1500++..kat IT centre tak silap.. tapi akak plan nak beli dlm bln 3..nnt akak survey2 kat kedai gambar dulu ye.. apa2 hal akak inform...

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez