Monday, December 7, 2009

HAPPY 6TH ANNIVERSARY!


khas buat my hubby ku sayang.. selamat ulangtahun ke-6...syukur Alhamdulillah... Love you...






kami bukan la jenis yang bercandle light dinner atau jenis yang bertukar2 hadiah...kalau terasa nak beli something kami akan beli je.. selalunye jarang la..kecuali dkt2 nak raya atau pun outstation ke mana2... tapi yg paling penting kebahagiaan & kegembiraan..

annyversary thn nie husband bawak kami sekeluarga ke Mid Valley (atas permintaan si isteri) sbb si husband nie paling tak suka ke midvalley..crowded katanya.. susah kalau nak bersesak2 dgn anak kecik2 lagi ni.. tunggu la anak besar dulu.. tapi sempena annyversary nie si husband setuju bwk kami jalan2 sempena cuti sekolah... pastu beli kek aiskrim yang si isteri teringin ni kat Baskin Robin.. dah lama nak makan kek aiskrim ni.. tapi tunggu event special skit la kan...

itu saja.. :)

p/s: byk lg cerita nak update nie.. citer di langkawi, aidil adha, .. tungguuuu...

3 comments on "HAPPY 6TH ANNIVERSARY!"

Farra on 10:02 PM said...

tahniah...moga berbahgia sampai ke akhir hayat utk akak sekeluarga ;)

same wif my hubby tak suke gi tempat yg crowded ..tak kesah le mamana MV ker..hytex ker..hehe

y@tipruzz on 11:40 PM said...

hepi anniversary kak!

saya pon tingin kek aiskrim BR taknah rasa....nak pau kat pruzz jugak la hehehe

puterikiut on 8:17 AM said...

farra.. tq :) hubby akak ok kalau gi tempat lain wpun crowded..hytex ke, pasar malam ke, tapi midvalley mmg dia sgt kureng..maybe besar sgt tak larat nak jln & kawal anak2..

yati..hehe cuba la..tapi bg kak nieta biasa2 je rasanya.. rupa je cantik... pastu kena makan cpt lak tu..sbb cepat cair..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez