Thursday, December 3, 2009

Happy Birthday anakku Alesya Umairah..26 Nov..


terlambat skit entry nie.... almaklumla balik kampung broadband slow skit...on just nak share gambar2 potong kek alesya di kampung.. kitorang ikut je mana kek yang dia nak.. seperti biasa dah nama pun girl kan..mesti nak princess.. tak ada majlis apa2 pun cuma belikan kek sbb birthday adik sehari sebelum Hari raya AidilAdha. Jadi kek birthday tu boleh la makan masa raya jamu sedara2 kecik yang datang...

Untuk Adik (masih panggil adik), tapi dia bahasakan diri dia kakak lecha... mama ucapkan selamat hari jadi yang ke-3 tahun....semoga adik menjadi anak yang bijak.. solehah..mendengar cakap ibu bapa.. dan berjaya dunia & akhirat..amin..





hadiah basikal utk kakak dan adik in advance.. peberet kaler..pink..
































4 comments on "Happy Birthday anakku Alesya Umairah..26 Nov.."

ShaFiAti on 2:38 PM said...

happy birthday Alesya..Semoga menjadi anak yg solehah dan dipanjangkan umur dan dimurakan rezeki slalu..be a good girl dear.. :)

puterikiut on 8:46 PM said...

tq sue :)

Farra on 3:02 PM said...

happy belated besday alesya, kek cun macam besday gal

puterikiut on 8:18 AM said...

farra.. tq :)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez