Thursday, November 19, 2009

minggu depan cuti yeaaa...


alkisahnya hari nie rasa mood nak bekerja tu kurang sikit sbb mood cuti sekolah sudah mali.. yeeehaaa cuti ku dah approved.. 7 hari ok.. nak balik perlis... insyaAllah isnin nie bertolak.. plannya rabu nak ke Langkawi bwk mak ayah sekali.. balik hari je.. mmg purposely nak gi shopping saja.. bukannya utk holiday... susah kalau nak berholiday2 nak kena bwk byk brg naik bot tu... lagipun mak ayah bukannya mau kalau berlama-lama kat sana...

dah lebih dr setahun rasanya tak ke langkawi..kalau naik bot lagi la lama... sebelum2 nie pun pegi langkawi atas urusan kerja.. direct flight dari KL.. nama ja kampung kat perlis..tapi org dekat nie jarang pulak nak ke sana kan...org jauh2 je yang pegi...

tapi sekarang nie musim hujan kan...harap2 tu ok la.. dapat la pegi sebelum raya..kalau lepas raya bukannya tak boleh pegi..masalahnya L*IMA dah start 1 Dis nnt... kalau ada event tu faham2 la.. crowdednya mengalahkan KL..


ok kawan-kawan... Selamat Hari Raya Aidiladha ya...

p/s: jangan tak tau Aidiladha di tempat kami tetap meriah sama spt Aidilfitri..siap baju raya bagai.. ;)

2 comments on "minggu depan cuti yeaaa..."

Farra on 10:30 PM said...

hebatnyer ada baju raya..hehe..eh eh gi langkawi? nak kete bisa pulun pinggan mangkuk lg kak

puterikiut on 8:35 AM said...

farra.. pinggan mangkuk tu idak le kot.. susah nak mengangkut naik feri..lgpun cukup dah kot.. plannya nak beli warmer..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez