Wednesday, November 18, 2009

botol baru...


Ish ish ish berhabuk sungguh blog nie semenjak dua menjak nie kan.. sorry la... tak de idea nak update apa.. dicampur dgn masa yg sgt sedikit.. hehe alasan...

actually dah beberapa hari tangguh nak update psl botol baru nie.. just nak share botol kecik comey nie... boleh muat EBM 2oz++ je.. sesuai utk menggantikan bekas dadih.. kalau tak sebelum nie simpan kat bekas dadih kan.. cuak jugak la takut tumpah la pecah la.. tapi dgn botol kecik nie boleh jimatkan ruang kat freezer...

sedikit perkembangan Qaisara.. dah boleh merangkak especially kalau letak barang kat dpn.. laju je nak dapatkan jugak barang tu... Alhamdulillah badan pun pejal berkat susu ibu.. :) dah tak larat si mamanya yg tak besar mana nie.. takpe yang penting adik sihat dan kuat... :)


4 comments on "botol baru..."

Manggapintu on 3:05 PM said...

nita,teruskan bf baby tau,cuma sian mama dia makin kecik comei la,hehe

puterikiut on 7:22 PM said...

liza, insyaAllah..tq 4 the support :)

ShaFiAti on 2:36 PM said...

chumel la botol ni nita..hihih..suka tgk sbb die chumel...:)

puterikiut on 8:47 PM said...

cumel kan sue..syok je bila isi penuh2 ebm hehe..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez