Friday, September 22, 2006

J-Card Day Taman Equine


Wahhh fresh skit hari nie lepas sehari bercuti.. cuti semata-mata sbb nak gi shopping j-card.. jangan tak tau nie first time kitorang gi j-card day..hehehe.. so dah alang2 dekat ngan umah tu..ambik je la cuti yg balancenye dah boleh dikira dengan jari.. lagipun memang dah budget awal2 nak beli beberapa barang keperluan baby dan kakak dini.. contohnye mcm kasut raya dini dan gaun raya belum beli lagi.. pastu baju maternity mama pun kurang lagi..

kitorang (dengan kakak) sampai sana tepat kol 9 ..alamak parking dah penuh sampai luar.. nak tak nak terpaksa la naik ke parking atas.. sib baik byk lagi kosong.. ish ish ish ramainye kaum2 ibu (termasuk mak buyong) kat sana.. termasuk la aku.. terhegeh2 menolah troley.. time tu kitorang dah berpecah sbb target masing2 taknak lama2 sgt kat situ.. almaklumla kakak aku kan suri rumah..so kena la balik sbl tengah hari nanti anak2 balik sekolah.. asalnye ambik bakul je..tapi mule la tak larat bile barang2 makin bertambah.. terpaksa la mengangkut troley lak.. thanks to adik salesman tu yang tolong akak carikan troley.. baik tul..

taknak citer panjang yang pasti nya memang penat habis.. nak beratur pun lama.. nak redeem voucher pun lama.. adoi sakit pinggang mak buyong nie.. sib baik cuti.. yang pastinya target nak beli kasut dini dah tercapai.. target nak beli baju maternity mama pun dah tercapai..cuma target nak beli gaun je tak tercapai lagi sbb takde yang menarik perhatian si mama.. sogo card day la pulak sabtu nie jawab nye.. ade skit2 lagi barang nak beli .. t-shirt utk ayah & baju utk anak2 sedare di kampung.. takpe la duit habis skit sbb lepas nie cuti 2 bulan boleh cover kot.. hehehe

kat bawah nie gambar kasut raya dini.. bukan main suka dia dapat kasut baru.. asyik bukak tutup almari kasut pastu siap try lompat2 pakai kasut baru.. betul kata orang.. hari raya anak2 yang paling happy.. bile dah ade anak nie.. apa2 pun makan pakai anak2 yang diutamakan.... love papa..dini.. dan adik.. :)







2 comments on "J-Card Day Taman Equine"

ima said...

fuh..mama dini...nie sbb dpt mama yg suka melawo...payah la dini mcm nih....hehehheh....tapi takpa aa..mudah mudahan adik dini leh pakai kasut-kasut tu balik...

puterikiut on 11:23 AM said...

bagus ape? hehehe nasib la anak pompuan kata kan...

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez