Monday, October 8, 2012

GM Klang baru


hari Ahad kitorang ke GM Klang pulak..plannya nak survey party packs untuk birthday Alesya di sekolah bln dpn...plannya nak beli something yg boleh diingati sbb thn ni last kat tadika... thn dpn dah nak masuk sekolah kebangsaan kan..tapi kena pjkir budget jugak sbb 100 pax..sbb tu nak kena survey dulu...

sampai2 je dpn GM yu kitorang pelik kenapa tak ada org ni...takkan la kedai tak bukak lagi padahal dah pukul 11 lebih...rupa2nya GM dah berpindah ke bangunan batu sebelah kanan tu...wahhh besar! kitorang pusing parking bawah tanah..tapi dah penuh..keluar balik parking kat parking lot open air je.. sbl ke sana kakak dini dah catatkan segala yg mama plan nak beli...sbb takut mama jumpa yg lai. trlupa pulak tujuan asal.. sampai je sana terus nampak kedai towel favourite mama.. suka sbb towel baju tu mmg semuanya cute..fabriknya pun ok..tebal...

 lepas tu fokus kpd party pack...sambil cari party pack tu sempat survey play gym utk Airis...sbb dia dah pandai meniarap..jadi ingat nak beli something utk dia main2...takde la baring je atas rocker...tapi tak byk pilihan la pulak... tapi untuk barang anak2..barang baby mcm baju, mainan semua mmg sesuai cari kat sini...nak bwk anak2 phn selesa dah ada aircond yg sgt sejuk..ruang jalan pun x crowded mcm dulu... oklah ini hasil shoping mama kaf GM hari ni...
tuala baju sorang satu..adik airis pun ada..suke suke
rupa GM Klang yang baru..ada fountain
nak balik dah..
adik Airis behaved.. good good
ni salah satu kedai party pack
stickers
plastic comey
nie lagi plastic..
baloon
alamak mama nampak gemuks la pulak
rambang mata
stationeries
hanger tudung mama..RM8 x 10unit
GM yang dah ada escalator.. bertingkat-tingkat kali ni..takde block mcm dulu
sonok menyoping
Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments on "GM Klang baru"

y@tipruzz on 2:57 PM said...

so kak ita, mane best GM ke KWC?
sy malas nk pi GM ni sbb jauh

puterikiut on 3:25 PM said...

yati..kalau barangan keluarga GM kot lagi best.. mcm akak letak gambar tu.. kedai baju biasa2 je..

kalau KWC tu akak suka sbb susunan dia mcm butik, cantik, tapi harga ok.. tapi sesuai utk pompuan..kalau ajak inche hubby dia tak minat shopping situ takde barang yg sesuai..
kalau kat GM tu ada kedai helmet la rain coat la towel la..dia suka la mcm tu..hehe

Anonymous said...

kedai 9898 tu kat tingkat berapa? Blok yang mana satu? thanks =)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez