Tuesday, October 30, 2012

Salam Aidiladha 2012


Selamat Hari Raya Aidiladha :) ... syukur masih berkesempatan beraya bersama keluarga di Perlis.. Alhamdulillah dapat merasa daging korban.. sedapnya makan daging fresh.. daging bakar.. sup tulang.. bihun sup.. rendang daging.. segala2nya daging..hehehe...

tema kami kali ni pink fuchia.. mmg tak plan nak buat kaler ni.. tapi disebabkan beli baju anak2 kat First Lady warna ni je yang tinggal..jadi mama kena samakan la.. pening gak cari kain kat Jakel haritu.. siap bawak cth baju anak2 sbb nak sedondon.. memang dah plan nak buat fesyen peplum plus border lace... papa pun beli tshirt kaler yang sama.. tapi last2 pakai bj melayu merah..boleh la ada la iras-iras jugak kan.. gaun adik Airis pulak tailor mama tu jahitkan mengikut contoh gaun dia sebelum ni.. senang tak yah nak ukur2 badan.. 

ni nak cite pasal raya ke pasal fesyen baju ni.. hehe... 

apa2pun waktu balik sangat mencabar sebab jalan jam sampai 11 jam perjalanan.. biasanya 7 jam je.. sib baik mak bekalkan nasik..jadi kitorang makan dalam kereta je... 

ok layan gambar... gambar studio tu last minute punya plan.. takde survey2 pun.. main terjah je.. kebetulan kedai ni je yg bukak hari raya.. kedai lain semua tutup.. dah la hujan time tu.. anak2 pun dah tido dalam kereta letih nak kejutkan.. sib baik la 3 kali cubaan snap je terus ok.. tak sabar mama nak gantung kat dinding... package nya 11R, CD, 4R 3 keping RM140.00... background ada mcm2 dia sesuaikan dgn baju kitorang... sepatutnya ada tulis kat gambar tu.. tapi terlupa kot.. yang paling mama suka gambar siap kurang drp 24 jam.. siap dengan frame... suka suka suka..tak sabar nak gantung kat dinding...

kat kawasan rumah ayah

gambar studio pertama kami,,

Airis 4 bulan...

di tepi sawah padi..pokok padi baru ditanam

dengan mak dan ayah..

mama bergaya dengan maxi Thepoplook.. electric blue

lokasi mama study petang-petang

3 comments on "Salam Aidiladha 2012"

Smiley on 9:45 AM said...

akak..nk tgk gambar2 studio lg pls

puterikiut on 10:54 AM said...

smiley.. tu je gambar studio.. sbb package nya sekeping 11R, 3 5R, CD ada 1 softcopy.. yg mhlnya frame tu..

Anonymous said...

Bleh tau tak order peplum kt mn? N hrga bp?

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez