Tuesday, October 9, 2012

gila kan thepoplook dress



tak tahan betul tgk maxi dress poplook ni.. cantik2... haritu dah try color grey Lucy.. memang terpikat sebab kainnya selesa..walaupun chiffon tapi tak panas.. ok la..

pastu semalam tengok kat fb poplook akan ada update harini pukul 11 untuk penny dress.. apa lagikan dari pukul 9 dah tak sabar2 menunggu update ... sebab dress yang long sleeve kat poplook ni memang macam goreng pisang panas.. sebab sekarang kan trend yang bertudung pun pakai dress kan.. sebelum ni susah nak dpt dress yang long sleeve...

satu lagi yang bestnya shopping kat poplook ni.. memang fast delivery.. hari ni order pukul 11.. esok pukul 11 dah sampai.. memang semangat habis la nak datang keje kan.. nak tunggu abang poslaju datang..hehe

hari ni mama pakai dress warna hijau muda.. yg grey haritu terlupa nak snap.. tadi order lagi 2 color navy blue & berry pink...haa tudia sekali dua terus.. 

tapi kalau nak jalan2 ngan family tak sesuai pakai dress ni.. almaklumla airis menyusu.. kecuali kena lari ke breastfeeding room la kan.. hehe

ok layan gambar syok sendiri mama.. jangan muntah ye.. kalau nak muntah tak payah bukak blog ni.. hehe..







lucy grey
penny berry pink
penny navy blue

4 comments on "gila kan thepoplook dress"

y@tipruzz on 11:09 AM said...

Cun la navy blue tu...brape rm?

puterikiut on 11:31 AM said...

yati.. murah jer RM76 .. bukak kat poplookdotcom

noura zamri on 3:29 PM said...

Aslm. Sis, xmo let go ke penny berry pink tu? If nk let go, emel me ya; nourazamri@gmail.com.

Thx..;)

Anonymous said...

Kalau nak letgo penny emel ye silence_mute89@yahoo ;)

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez