Monday, October 15, 2012


esok thepoplook akan launch 3 lagi color untuk dress chiffon ni... ohh nooo.. mmg akak dah addicted... mcm ni hari2 akak pakai dress gi opis huhu..seriously dah berejam pikir color apa yg cantik ni.. thepoplook akan pilih randomly 3 fan yg like n comment kat fb derang utk dpt dress penny ni free... adakah daku dalam ribuan tu yg bertuah? hehe

color brown blush tu mmg dlm list..cm memikirkan tingin cobalt blue tu wpun hampir2 sama dgn navy yg beli minggu lps..almaklumla lisa surihani pun pakai.. hehe...yellow pun cute.. oh noo nooo noooooooo




- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments on " "

Smiley on 9:15 AM said...

saya amat suke yg biru tuh kak!
saya muat ke ek kak?

puterikiut on 10:16 AM said...

farra... muat aih..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez