Monday, June 7, 2010

makan-makan@Tony's Romas [Part 2]


mmg dari zaman belajar kat uni lagi..kalau bday kitorang akan rotate belanja.. tapi utk menjimatkan masa (dan poket).. kami kongsi berdua utk membelanja diri sendiri dan sorang lagi makcik tu kat Tony's Romas.. taraaaaaaaaaaaaaa
sebenarnya kami berempat..tapi sorang lagi tgh maternity leave..sowi aaa ija..
amboi wanie.. sedap tul sup tu ek..
puan ima yang konon2 mcm nak makan byk..last2 tak habis pun
posing dulu sebelum telan..

beef ribs... apa ntah nama penuhnya.. ada set 2 ketul ada set 3 ketul.. tapi 2 ketul pun dah cukup kenyang
soup of the day...
fried muchroom yg sedap sangat...
dua hari berturut2 daku telan ribs ni..







4 comments on "makan-makan@Tony's Romas [Part 2]"

CT on 3:01 PM said...

wohooo dah lama x nampak korang melekat sesama sendiri...

eh ija tgh maternity??? no 3 ek?

puterikiut on 8:44 AM said...

ya betul.. padahal 1 opis je..hehe

CT on 9:06 AM said...

eh korang ber4 1 opis?

puterikiut on 4:25 PM said...

nieta dgn ima 1 opis..tkt 16, wanie 16, ija 17.. dekat2 je..

Archive

 

:: {^_~} catatan mama :: v1 Copyright 2008 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Supported by Tadpole's Notez